Verzendbeleid

Lees ons Verzendbeleid zorgvuldig door wanneer u onze producten koopt. Dit beleid is van toepassing op elke bestelling die je bij ons plaatst.

WAT ZIJN MIJN VERZEND- EN LEVERINGSOPTIES?
Logistiek: 4PX, YunExpress, Wanb Express,UBI

Prijs bestellen Wereldwijd
$0~$49.99 $4.99
Meer dan $49.99 Gratis bezorging

Alle tijden en data voor levering van de producten worden te goeder trouw gegeven, maar zijn slechts schattingen.

Voor consumenten in de EU en het VK: Dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten. Tenzij specifiek aangegeven, weerspiegelen geschatte levertijden de vroegst beschikbare levering, en leveringen worden uitgevoerd binnen 30 dagen na de dag waarop we je bestelling accepteren. Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene voorwaarden.

VERWERKINGSTIJD BESTELLING

  • Verwerkingstijd: 3-7 dagen
  • Verzendings tijd: 14-30 dagen


LEVEREN JULLIE INTERNATIONAAL?
We verzenden wereldwijd.

OPMERKING
Wij kunnen onderworpen zijn aan verschillende regels en beperkingen met betrekking tot sommige internationale leveringen en u kunt worden onderworpen aan extra belastingen en heffingen waarover wij geen controle hebben. Als dergelijke gevallen van toepassing zijn, bent u verantwoordelijk voor de naleving van de wetten die van toepassing zijn op het land waar u woont en bent u verantwoordelijk voor dergelijke extra kosten of belastingen.

WAT GEBEURT ER ALS MIJN BESTELLING VERTRAAGD IS?
Als de levering om welke reden dan ook vertraagd is, laten we je dat zo snel mogelijk weten en geven we je een aangepaste geschatte leverdatum.

Voor consumenten in de EU en het VK: Dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten. Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene voorwaarden.

VRAGEN OVER RETOURNEREN?
Als je vragen hebt over retourneren, lees dan ons Retourbeleid.

COVID 19 VERKLARING & VERZENDVERTRAGINGEN
Als je een bestelling voor een product hebt geplaatst, weet dan dat er vertragingen kunnen optreden bij het ontvangen van je bestelling.

De producten en pakketten kunnen meer tijd nodig hebben om geleverd te worden vanwege de beperkte beschikbaarheid van transport als gevolg van de aanhoudende COVID-19 gevolgen. Ons team doet zijn best om de tijdlijnen voor alle bestellingen nauwkeurig te voorspellen, maar de onvoorspelbaarheid in de wereldwijde toeleveringsketen betekent dat er altijd een risico bestaat dat bestellingen langer op zich laten wachten dan we hebben ingeschat. We stellen je geduld en begrip in deze periode zeer op prijs en we nemen graag contact met je op als je vragen of opmerkingen hebt over bestaande of toekomstige bestellingen.

HOE KUNT U CONTACT MET ONS OPNEMEN OVER DIT BELEID?
Als je nog vragen of opmerkingen hebt, kun je contact met ons opnemen via ons Support Center