Beleid voor retourneren en terugbetalen

Hartelijk dank voor uw aankoop. We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop. Als je echter om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden bent met je aankoop, kun je deze aan ons retourneren. Zie hieronder voor meer informatie over ons retourbeleid.

TERUGGAVEN
Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, moet je het product binnen 14 kalenderdagen na aankoop terugsturen. Het product moet in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen en op geen enkele manier beschadigd zijn.

RETOURPROCEDURE
Als u een artikel wilt retourneren, neemt u contact op met de klantenservice voor een retouradres. Nadat u het adres hebt ontvangen, plaatst u het artikel veilig in de oorspronkelijke verpakking en [voeg uw aankoopbewijs bij].

In sommige gevallen is de retourzending gratis. Als je een artikel retourneert en de reden van retournering is niet het gevolg van een fout van sdhguy.com, dan worden de kosten van de retourzending van je restitutie afgetrokken.

TERUGBETALINGEN
Na ontvangst van je retourzending en inspectie van de staat van je artikel, verwerken we je retourzending of omruiling. Houd rekening met ten minste 14 dagen vanaf de ontvangst van je artikel om je retourzending of omruiling te verwerken. Het kan 1-2 factureringscycli duren voordat terugbetalingen op je creditcardoverzicht verschijnen, afhankelijk van je creditcardmaatschappij. We laten je per e-mail weten wanneer je retourzending is verwerkt.

UITZONDERINGEN
De volgende artikelen kunnen niet worden geretourneerd of geruild:
  • bederfelijke artikelen
  • intimates
  • cadeaubonnen
  • aangepaste artikelen
  • digitale producten
Neem voor defecte of beschadigde producten contact met ons op via onderstaande contactgegevens om een terugbetaling of omruiling te regelen.

VRAGEN
Als je vragen hebt over ons retourbeleid, neem dan contact met ons op via ons Support Center